Известие

Collapse
No announcement yet.

Ксенон за Алфа147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ксенон за Алфа147

Здравейте колеги,
    обмислям да си сложа ксенон на Алфата (147 1.9JTD 2003). Бихте ли ми дали съвет към какъв да се насоча, как е най-добре да сложа и на къси или дълги или само едните? Днес ми предложиха Luxima мисля че бяха 250 лв къси +250 дълги. Благодаря!

За тея пари биксенонови лупи за вграждане. Няма да заслепяваш и имаш ксенон на къси и дълги. Разгледай в нета пълно е, има и теми как се поставят.
    sigpic156 2.4 jtd 150hp.+++

Comment

Благодаря за мнението, колега! То за вграждане е ясно, че сам зор ще видя, но комбинирано къси + дълги бих отделил около 300-400 лв, ако е наистина хубаво! Но 500 ми идва малко в повече.

Comment

http://tpetrov.com/search.php?mainca...0%92%D0%95&p=2
        какви 500 лв, я чети малко първо
        Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
        Peugeout 2.2 HDI 133+++
        Alfa 159 +++ next

Comment

Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщение
          Здравейте колеги,
          обмислям да си сложа ксенон на Алфата (147 1.9JTD 2003). Бихте ли ми дали съвет към какъв да се насоча, как е най-добре да сложа и на къси или дълги или само едните? Днес ми предложиха Luxima мисля че бяха 250 лв къси +250 дълги. Благодаря!
          С твоя вариант - отделен ксенон на късите и друг на дългите ще ПРЕЧИШ на другите шофьори.
          + за какво са ти дълги , които запалват/постигат максимална яркост след няколко секунди ?!

Това ти трябва ->
          https://www.youtube.com/watch?v=-Y-nlzvcS40

Видеото е за facelift но и преди face-a се монтират подобно.

Morimoto 2 прожектора - > 120лв
          Ксенон за тях към 100 лв , ако искаш да виждаш нещо като вали - цвета е само един -> 4300к и комплекта да е AC !
          Монтаж -> xxx лв.
          Last edited by Drag0; d.m.y г., 22:31.
          ...

Comment

Working...
          X